به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، حسین عباسنژاد مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان در این رابطه اظهار کرد: کار جمعآوری دادههای پایه در محدوده ساحلی کوه مبارک توسط یکی از شرکتهای مهندسی بندر شهید رجایی از ۱۴ اسفندماه آغاز شده است.
وی ادامه داد: طرح جمعآوری و تکــمیل دادههای پایه در محدوده ساحلی کوه مبارک جهت احداث بندر بزرگ شرق هرمزگان و استخراج دادههای عمقسنجی به عنوان پایهایترین عامل موثر در شبیهسازیهای ریاضی و پارامترهای دریایی و همچنین طراحی و ساخت سازههای دریایی و توسعه سواحل آغاز شده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اشاره به اینکه توسعه دریایی بدون شناخت پهنه های آبی و هیدروگرافی ممکن نیست، گفت: در حوزه ایجاد بندر نیاز به بررسیهای لازم دریایی، هیدروگرافی و رسوب گذاری است به همین منظور عملیات هیدروگرافی در محدودههای محدوده ساحلی کوه مبارک به طول ۱۸۰ و ۹۵۰ کیلومتر انجام میشود.
عباسنژاد در ادامه سخنان خود کاپوتاژ موادمعدنی، بانکرینگ سوخت و ارائه خدمات فنی مهندسی را از مهمترین فرصتهای سرمایهگذاری در بندرهای شرق هرمزگان عنوان کرد و افزود: در حوالی کوه مبارک واقع در شرق استان هرمزگان مطالعات اولیه برای احداث یک بندر بزرگ در حال انجام بوده و همینطور زمین استحصال شده و آماده برای احداث یک بندر بزرگ است.
به گزارش اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان وی با بیان اینکه سواحل مکران به لحاظ موقعیت جغرافیایی و راهبردی در جذب بازارهای بین المللی و توسعه اقتصاد دریامحور نقش کلیدی دارد، بیان کرد: بندر جاسک از نظر احداث پایانه نفتی کوه مبارک و نیاز به عملیات راهبری کشتیهای نفتکش و ارائه خدمات فنی به شناورهای سبک و سنگین از جایگاه ممتازی در قلب سواحل مکران برخوردار است.